Kontakt-osoba: 
Goran Ilić
 
E-mail: 

Bliski suživot Karlovca s glazbom ogleda se i u otvorenosti prema novim i drugačijim glazbenim izričajima. Takav je bio slučaj i s jazzom, koji je u gradu na četiri rijeke postao osobito popularan od 1950-ih godina, kada se izvodi na brojnim koncertima, a osobito plesnim večerima mladih. Od 2007. u sklopu priredbi kojima se obilježava Dan grada (13. srpnja) Karlovac dobiva i Međunarodni etno jazz festival.

Vrsni umjetnici i nadalje će biti jamstvo vrhunskog glazbenog užitka i dobre zabave u večernjim i noćnim satima na otvorenoj ljetnoj pozornici.

Ukoliko ste samo ljubitelj dobrih nota, ili se pak želite i sami baviti glazbom, ovaj karlovački festival je prava prigoda za kreativan spoj radosti užitka i spoznaje.

10. Međunarodni etno jazz festival, Karlovac – Stari grad Dubovac 14-16.7.2017.

Čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas na 11. Međunarodni etno jazz festival u Karlovcu.
Festival je  u proteklim godinama ugostio preko 30 izvođača, iz više od 10 zemalja,  sa 4 kontinenta (Europa, Azija, Sjeverna i Južna Amerika). Ugostili smo brojna značajna inozemna i domaća imena, a među njima neke zaista vrhunske svjetske umjetnike. Nastojali smo publici pružiti široki glazbeni spektar od klasičnog jazza do najmodernijeg, od etno glazbe do najnovijih etno jazz dostignuća.