“32. Dani piva Karlovac” – 31. kolovoza do 09. rujna 2018. godine


   Prave pivoljupce ne treba pitati gdje će biti od 31. kolovoza do 9. rujna – na 31. Danima piva u Karlovcu! Karlovcem, gradom na četiri rijeke, će tih dana poteći peta rijeka, rijeka piva!
Ljubiteljima piva će “na raspolaganju” biti brojna domaća i strana piva, bogata ugostiteljska ponuda i nezaobilazni zabavno-glazbeni program, koji će ove godine zadovoljiti zaista sve ukuse. Pivo je tih dana u Karlovcu u prvom planu, ali glazbeni program vrlo često se iščekuje s barem jednako toliko nestrpljenja i mnogi upravo po njemu biraju kada će posjetiti šatorski grad na desnoj obali rijeke Korane, tek nekoliko desetaka metara od najljepše karlovačke rijeke, koja je u to doba godine još uvijek odlična za kupanje!

  Na glavnoj pozornici nastupit će brojna poznata imena hrvatske glazbene scene uz atraktivne goste iz regije, i to svih stilova i žanrova, pa će na svoje doći i ljubitelji lakih nota i oni skloni tradicijskoj glazbi i oni koji vole rock i modernu glazbu.

U pivskom gradu na desnoj obali Korane tih dana očekuje vas i bogata ugostiteljska ponuda, te veliki lunapark. Ulaz na prostor 32. Dana piva, kao i na sve koncerte je besplatan pa volite li pivo, nema niti jednog opravdanja da ne svratite do grada na četiri…odnosno pet rijeka!