Kamp SRCE PRIRODE
ribnik
Opis

Kamp “SrCe Prirode” sastavni je dio istoimenog seoskog gospodarstva, udaljen svega 17 kilometara od izlaza s autoceste Zegreb – Rijeka i 30- tak kilometara od grada Karlovca. Naime, radi se o kontinentalnom kampu uronjenom u u netaknutu prirodu na 350 metara nadmorske visine. 


Uz tridesetak parcela opremljenih priključkom na vodu i struju te odvodom kamp nudi smještaj u tri kuće za odmor s dvokrevetnim i trokrevetnim sobama uređenim u tradicionalnom stilu. Gostima kampa na raspolaganju je i vanjski grijani bazen, boćalište, stolni tenis, biljar, mali nogomet i suvenirnica. Osim navedenog, gostima se nudi mogućnost korištena roštilja i besplatni internet.


Kamp se ističe bogatom gastronomskom ponudom domaćih proizvoda, degustacijama vina regije te velikim izborom rekreativnih aktivnosti kao što su izleti duž okolnih karlovačkih rijeka, rafting i kanuing, lov i ribolov te posjete obližnjim prirodnim atrakcijama kao što su primjerice Nacionalni park Plitvička jezera te kulturnim znamenitostima grada Karlovca.


 
Kontaktirajte nas
Please Upgrade Your Account to View the Content.
Više
Hotel SRCE PRIRODE
Apartmani KLEMENČIĆ
Kamp SRCE PRIRODE
Kamp SRCE PRIRODE
Opis

Kamp SrCe Prirode sastavni je dio istoimenog seoskog gospodarstva, udaljen svega 17 kilometara od izlaza s autoceste Zagreb – Rijeka, te 30-tak kilometara od grada Karlovca.


Riječ je o kontinentalnom kampu uronjenom u netaknutu prirodu na 350 metara nadmorske visine. Uz trideset parcela opremljenih priključkom na vodu i struju te odvodom. Kamp nudi smještaj u 3 kuće za odmor s dvokrevetnim i trokrevetnim sobama uređenim u tradicionalnom stilu.


Gostima je na raspolaganju vanjski grijani bazen, boćalište, stolni tenis, biljar, mali nogomet i suvenirnica, a u sklopu kampa gostima se nudi  i mogućnost korištenja roštilja te besplatni internet.


Kamp se ističe bogatom gastronomskom ponudom domaćih proizvoda, degustacijama vina regije te velikim izborom rekreativnih aktivnosti kao što su primjerice izleti duž okolnih karlovačkih rijeka, rafting i kanuing, lov i ribolov, te posjete okolnim prirodnim atrakcijama kao što su primjerice Nacionalni park Plitvička jezera i kulturne znamenitosti grada Karlovca.

 
Kontaktirajte nas
Pošalji
Više
Sobe SVETISLAV LIČINA
Restoran M-90
Sobe ŽALAC
Sobe STJEPAN GORŠIĆ ŠACO