U samom središtu Hrvatske, na spoju Dalmacije i Slavonije nalazi se Karlovac, grad nastao na raskrižju starih antičkih cesta, a kasnije u srednjem vijeku bio je jedina poveznica kontinenta s primorjem. U doba renesanse nastale su ceste Karolina, Lujzijana i Jozefina, a danas tuda prolazi suvremena autocesta kao i državna cesta koja spaja kontinentalnu Hrvatsku sa Slavonijom i Dalmacijom.

Svi putevi vode preko Karlovca pa tako i u vojne svrhe. Oduvijek je Karlovac bio vojni grad, od rimskih logora do modernog zapovjedništva kopnene vojske i NATO-a. Bio je vojni grad i u bivšoj Jugoslaviji iza koje je ostalo mnogo skrivenih i napuštenih vojnih objekata, misterioznih priča, skrivenih čak 8 katova ispod zemlje.

Ponuda obuhvaća: 4×4 safari vožnju u terencima Mercedes G Puch i Land Rover Defender TD5, vođenu turu na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku, vozača/vodiča, slikanje/snimanje go pro kamerama, lovački gablec na panju (domaće kobasice i špek, domaća rakijica), animaciju uz lokalne priče i legende, a ovisno o dogovoru možemo uključiti i ručak

Cijena aranžmana: od 599kn po osobi, grupa od minimalno 4 do maksimalno 16 ljudi

Datum izleta: termin ćemo uskladiti ovisno o vašim željama i našim slobodnim datumima

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Krešo Rogoz
Contact  mob: +385 99 54 84 002 , +385 99 54 84 202
www.croatia-open-land.com , facebook/croatia-open-land