S dolaskom ljepšeg vremena raste i želja da se pokrenemo, izađemo van i provodimo više slobodnog vremena u prirodi. Stoga vas pozivamo da nam se pridružite u nezaboravnoj avanturi, safari rafting vožnja rijekama kroz grad nešto je što ne možete doživjeti bilo gdje…

Vožnja počinje na rijeci koja teče kroz sami centar grada – Korani. Polazište je na Turnju pored ušća rijeke Mrežnice u Koranu. Spuštanjem niz prvi slap nakon lagane vožnje, dolazimo na najpoznatije i jedino registrirano gradsko kupalište u Hrvatskoj – Foginovo. Po želji moguće je i kupanje, a oni najhrabriji mogu okusiti i čari 10 metarske skakaone.

Zatim dolazimo do slapa nazvanom po vidikovcu “Turbine”, slijedi pauza za fotografiranje…

Ubrzo nam slijedi pogled na hotel Srakovčić koji je prije nekoliko godina ponovno sagrađan kao replika nekadašnjeg ponosa grada Karlovca.

Završetak safari rafting avanture je na pontonskom mostu ili na ušću Korane u Kupu.

Ponuda obuhvaća: rafting safari vožnju u profesionalnim čamcima uz stručno vodstvo licenciranih skipera i svu potrebnu opremu (neoprensko odijelo, prsluk, kaciga, šlapice, veslo), osiguranje od nezgode, slikanje/snimanje go pro kamerama, a ovisno o dogovoru možemo uključiti i ručak u nekom od karlovačkih restorana

Za safari rafting preporučujemo ponijeti: kupaći kostim, ručnik, suhu obuću i odjeću, kremu za zaštitu od sunca.

Ne preporučujemo nositi na vodu dragocjenosti poput nakita, satova i sl., a ukoliko želite ponijeti mobitel ili fotoaparat neka svakako budu vodootporni. U slučaju da nosite naočale pričvrstite ih vezicom.

Cijena aranžmana: 150kn po osobi, grupa od minimalno 8 ljudi (cijena ručka nije uključena)

Datum izleta: termin ćemo uskladiti ovisno o vašim željama i našim slobodnim datumima

Ukoliko se odlučite za ovaj aranžman potrebno je uplatiti 50% avansa kako biste rezervirali i potvrdili termin. Nakon potvrdnog maila šaljemo Vam predračun za uplatu i ugovor o izletu.

 

Za sva dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte.

Krešo Rogoz
Contact  mob: +385 99 54 84 002 

ID kod-HR-AB-47-080913810
www.croatia-open-land.com , facebook/croatia-open-land